Kinema, triumfon Wonder Woman. Fitime rekord në fundjavë

Me mbi $100 milionë të ardhura në fundjavë, është rekordi i fitimeve për filmin Wonder Woman. Filmi i Warner me regji të Patty Jenkins dhe Gal Gadot në rolin e heroinës, po ecën shumë mirë në Amerikë dhe në vendet ku ka dalë për herë të parë: 223 milionë dollarë ka mbledhur vetëm në fundjavën e tij të parë të shfaqjes. Ky është konsideruar një rekord, siç ndodh rrallë herë për filmat që drejtohen nga gratë, para këtij 50 sfumaturat e Sam Taylor-Johnson që mori 85 milionë dollarë. Në vend të tretë Piratët e Karaibeve 5, që mori vetëm 21,6 milionë, më dobët nga të gjithë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet