Fund i papritur për Games of Thrones, fansat mund të ngushëllohen për 45 euro

Episodi final i serialit më të famshëm të kohëve të fundit Games of Thrones i lë fansat e zhgënjyer. Kompania që HBO ka vendosur që me këtë rast të aktivizojë shërbimin Bark.com me pagesë, 45 Euro në orë. Të gjithë ata që do të kenë nevojë për ngushëllim, apo për të kuptuar më mirë ndjenjat e tyre do të këshillohen nga psikologët. "Episodi final i serialit, do të hidhërojë shumëkend, pas vite e vite argëtim, dhe fansat mund të kenë nevojë që të marrin mbështetje psikologjike për këtë moment të vështirë", shkruan shoqëria e filmit në një komunikatë. Një finale që do të befasojë, hidhërojë shumëkënd. Puntata e fundit e Game of Thronës u shfaq dje në darkë në SHBA dhe sonte do të jetë në Europe, por të gjithë adhuruesit e filmave fantasi, një tjetër serial që flet po për këtë film, i ambjentuar më parë në kohë, do të jepet së shpejti.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet