"}

Ndërron jetë aktori britanik Robert Hardy: interpretoi Cornelius Fudge Harry Potter

Aktori britanik Robert Hardy, i njohur ndryshe sidomos për personazhion e Ministrit të magjisë, Cornelius, në filmin Harry Potter ka ndërruar jetë dje. Lajmi konfirmohet në një tweet online. Hardy, ka interpretuar shumë filma dhe role në teatër, por për publikun e gjerë do të njihet sidomos në sagen e Harry Potter.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet