Ndërron jetë aktori i njohur i skenës shqiptare

Ka ndërruar jetë ditën e sotme, në moshën 80 vjecare aktori i njohur i skenës shqiptare Mërkur Bozgo. Prej kohësh, ai vuante nja një sëmundje e rëndë. Bozgo ka luajtur përreth 30 role në kinematografi dhe 100 role në teatër. Ndër filmat më të njohura ku ka interpretuar Bozdo janë: 'Emblema e dikurshme’, ‘Stolat në park’, ‘Tela për violinë’, ‘Bolero’, ‘Në fillim të verës’ dhe seriali televiziv ‘Komuna e Parisit’.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet