Nis sot në Tiranë, Balkan Film Market

Sot në Tiranë nis rrugëtimi i edicionit të parë i Balkan Film Market ku do bëhen bashkë producentët më të suskesshëm të kinemsë europiane dhe kineastët shqiptarë. Qendra Kombëtare e Kinematografisë ka njoftuar se BFM do të zgjasë deri më 7 tetor, dhe gjatë këtyre ditëve do të hdhim dritë mbi situatën e kinematografisë bashkëkohoe ballkanike. Ky edicion i parë i Balkan Film Market ka në fokus Italinë dhe përpjekjen për të ndërtuar një urë lidhëse mes saj dhe Ballkanit. Producentë të sukseshëm, fitues cmimesh do të ulen së bashku me kineastët shqiptarë për të ndarë eksperiencat në fushën e kinemasë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet