Të ndjesh prezencën e familjarëve të vdekur është normale

Céline Dion kohët e fundit ka thënë se ajo ndjen prezecën e burrit të saj, dhe pse ai ka ndërruar jetë nga kanceri në Janar 2016. Këngëtarja kanadeze ka shtuar dhe se ajo ende flet me René Angélil, me të cilin ka qenë i martuar që prej 22 vitesh, dhe se i dëgjon zërin herë pas here. Dhe pse e gjitha kjo ndoshta shumëkujt i është dukur qesharake, prezenca e të vdekurve nuk është diçka për të cilën duhet te kesh turp. Sipas ekspertëve është diçka krejt normale. Nga 30 deri në 60 përqind e personave që kanë humbur bashkëshortin kanë deklaruar se kanë patur halucinacione të shkurtra.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet