David Bowie

Teksti i shkruar me dorë i David Bowie në ankand për 50 mijë Dollarë

Ka shumë objekte të yjeve të Hollivudit, dhe më gjerë, të cilat janë shitur shpesh në ankand dhe arrijnë shifra të larta. Vlera rritet në mënyrë marramendëse kur yjet nuk janë më gjallë, siç ndodhi kohët e fundit për John Lennon. Këtë herë e ka radhën David Bowie, por në këtë rast nuk është rekord, por diçka dhe më e rrallë. Dorëshkrimi origjinal i tekstit të "The Jean Genie", përveçse është një tekst i shkruar me dorë, dokumenti gjithashtu thekson saktësinë dhe lexueshmërinë e kaligrafisë së artistit. Teksti i këngës do të nxirret në ankand në internet nga Paddle8, shtëpia e famshme e ankandit e cila e vlerëson me një vlerë prej rreth 50 $ mijë këtë relikë që nuk duhet humbur, por mbi të gjitha absolutisht unike, e cila ndodhet në duart e blerësit më me fat dhe më të pasur.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet