Princ Leka II

A është kjo fytyra e një njeriu të lumtur?

Cfarë po ndodh në familjen mbretërore? Në këto foto Princ Leka II shfaqet i trishtuar deri në palc. Ende nuk dihen shkaqet e kësaj performance në krizë totale, por nëse do ti besomin fotografit atëherë do të shtonim dhe se kjo me siguri nuk është pamja e një njeriu te kënaqur me jetën e tij. Të jetë e vërtetë?

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet