Armina Mevlani, plan të reja: dua një fëmijë pas martese

28 vjeçarja Armina Mevlani e mendon veten nënë. Nusja e re e familjës Berisha është shprehur se do të jetë gati për të patur një fëmijë më Shkelzenin, pas martese. Armina Mevlani është një prej personazheve me të flura nga mediat rozë, për jetën e saj luksoze pranë djalit të ish Kryeministrit shqiptar, por mesa duket kjo nuk e ka shkëputur nga tradita. Cifti u fejua tetorin e kaluar në një ceremoni private dhe në horizont mesa duket kanë plane dhë për martësë. Duke qenë se është fëmijë i vetëm, ajo shprehet e lumtur që fëmija e saj nuk do të jetë si ajo, por do të rritet në një familje të madhe. "Më pëlqen familja e madhe", thotë në një intervistë për gazetaren Ori Nebiaj. "Arsyeja e vetme pse s’kam bërë fëmijë është se s’jam ndjerë gati, por edhe Zeni s’më ka bërë presion dhe pse e dëshiron shumë....Gjithsesi, fëmija mund të vijë pas martese,” përfundon Mevlani.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet