Bravo artistit! Një mesazh i shkëlqyer pro feminizmit në Tiranë

Një mesazh i shkelqyer pro feminizmit, dhe mbrojtjes së të drejtavë të gruas, ndodhet jo i shkruar por, i pikturuar në murin e një pallati në Tiranën e re. Në vizatimin me ngjyra paraqet një çift të moshuarish, ku gruaja ka të varur në qafë një litar fundi i të cilit bëhet një dorë që e merr bashkëshorti i saj. Dhe pse është krituar nga ekspomentë të ndryshëm të policitës mesazhi që vizatimi përcjell është shumë real dhe artistik, aq sa ther përditë në shoqërinë shqiptare. Një pikturë që shpreh një realitet të dhimbshëm, që duhet të ndryshojë, mohimi i të cilit sigurisht nuk i përmirëson gjërat. Bravo artistit!

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

4 Komentet

 1. toni  e Premte 7 Qershor, 2019

  te lumte franko dine!

 2. Aurora Dibra   e Premte 7 Qershor, 2019

  Ca vite burg nuk i kishin ba ketij artisti

 3. Gjoka  e Premte 7 Qershor, 2019

  Shume domethenes dhe qe fatkeqsisht i pershtatet realitetit tone mesjetar

 4. Flodi  e Enjte 6 Qershor, 2019

  Sa di un keto murales i pikturon franko dine nga vlora ai eshte mjeshter bravo franko