Bvlgari Hotel

Një gazetar përshkruan se si është të qëndrosh në hotelin më të shtrenjtë në Milano. Andrew Harper, redaktor i Forbes, kishte fatin të kalonte një mbrëmje në një nga hotelet më të shtrenjtë në Milano, i cili ka marrë emrin nga shtëpia e famshme e veshjeve dhe bizhuterive Bvlgari. Duke kaluar një natë në hotelin-xhevahir, ku një natë fillon nga 1,000 euro dhe arrin në 5.000 euro, Andrew Harper na përshkruan gjithçka që do të dëshironim të dimë vetëm duke dëgjuar emrin e hotelit.

Hoteli Bvlgari është vendosur në një pallat të rinovuar plotësisht të shekullit të 18-të në zemër të qytetit. Hapi dyert në vitin 2004 dhe që atëherë ka arritur të përmbysë pikëpamjen se cili është hoteli më magjepsës i qytetit. Por, deri atëherë, dy ishin hotele të mëdha në Milano, Four Season dhe Park Hyatt, por hoteli Bvlgari me estetikë krejtësisht urbane dhe lluksin e "heshtur" arriti të ndryshojë konceptin se çfarë konsiderohet luks në qytetin e modës. Por le të hyjmë në detaje.

Siç e përshkruan me elokuencë Harper, surpriza fillojnë që në hyrje të hotelit pasi pamja e bukur e kopshtit të harlisur të hotelit ju bën të harroni se në cilin drejtim është pritja. Restoranti është një himn i hijeshisë, pasi si perdet kadife, sa dhe veshja me dërrasa druri dhe dritaret prej qelqi me pamje nga kopshti krijojnë një atmosferë të veçantë që të qetëson. Qetësi dhe paqe mund të gjejë dikush në dhomën e tij, ku estetika urbane e kombinuar me ngjyra toke krijon një ambient të këndshëm dhe të ngrohtë. Dhomat natyrisht janë të ndarë në kategorI ... ka të thjeshta, luksoze, dhe suita premium, të cilat kanë brenda nga oxhak deri në xhakuz të madh.

Me dhomat e mëdha që kujtojnë apartamentet retire e të famshëve në New York. E vërteta është se hoteli Bvlgari lë pak mënjanë elementin romantik dhe klasik dhe kalon në një estetikë minimaliste. Përveç dhomave, ajo që monopolizon interesin është pishinë e brendshme me naftë, ku mozaiket prej qelqi, dizajni i artë i gjelbër dhe efekte speciale ndriçimi forcojnë atmosferën relaksuese në spa.

Disa momente relaksimit ofron edhe kopshti, i cila është i mbytur në bimë, dhe i pajisur me kanapetë më të rehatshme në mënyrë që ata që i preferojnë të ulen për orë të tëra atje. Harper, megjithatë, nuk mund të dëshmojnë nëse u ul në kopsht, por sigurisht ajo që e befasoi atë ishin makaronat dhe vera italiane që shijoi në restorant. Së fundi, siç thotë ai, ata që e vizitojnë hotelin Bvlgari në Milano janë të lumtur ... për vendin e këndshëm të hotelit ... pasi mund brenda pesë minutave të kenë qasje në butiqet më të shtrenjtë, të tilla si Cartier, Gucci, Tiffany & Co, Hermes, Louis Vuitton. Ngjarje Nga Historia Botërore. /Marre nga 'Ngjarje Nga Historia Boterore'/

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet