Kristen Dunst shtatëzënë, një kopje e Pranverës së Botticellit

Kirsten Dunst shtatzënë është një kopje e Primavera e Botticellit. Në fushatën e re të kompanisë Rodarte, ajo shfaqet me një mesazh të fuqishëm dhe sinqertë. Kirsten Dunst është si Pranvera e Botticellit: ju e dini se ekziston por ju kurrë nuk mendoni për të. Dunst ëshstë imazhi për fushatën e dimrit 2018. Ajo shfaqet me një pallto ngjyrë bezhë të hapur dhe me një palë çizme të gjata. Në sy bie barku i madh i saj dhe shikimi tejet e fokusuar. “Kjo nuk është një fushatë, është një koleksion i portreteve kaq të fuqishme për të mposhtur mërzinë e rrotullës në Instagram”. Natyralizmi me të cilën Kirsten është para nesh, duart mbi bark dhe një gjysmë buzëqeshje është përfaqësimi i një njeriu ekstremisht indiferent. Pra ajo nënkupton se po unë jam shtatëzënë, por këtu jemi në një fushatë dhe nuk kam për të thënë asgjë rreth meje.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet