Massimo Dutti lançon koleksionin e limituar pranverë/verë 2019!

Massimo Dutti lançoi koleksionin e limituar pranverë/verë 2019. Zgjedhjet të ndryshme, klasike, pëlhurë, mëndafsh, pambuk i pastër. Ngjyrat natyrale, detare dhe kaki. Stilistët e markës spanjolle sjellin pantallona me bel të lartë, të lehta, pantallona të shkurtra dhe xhaketa. Materiali është ekologjik. Veshjet nga lëkura janë të bëra me standarde të përgjegjëshme dhe janë dizejnuar për tu vlerësuar dhe veshur përgjithmonë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet