Kit Harington, personazh i serialit të famshëm 'Froni i Shpatave'

Moda, meshkujt heqin kravatën

E kanë bërë dhe yje si George Clooney e Bradley Cooper. U ndoqën më pas nga Patrick Dempsey e Kit Harington (yjet e Fronit të shpatave), Antonio Banderas, Quentin Tarantino dhe shumë të tjerë akoma. Janë disa prej yjeve të kinemasë që i kanë dhënë lamtumirën kravatës. Jo përgjithmonë kuptohet. Nuk e kanë përdorur nëpër eventimente zyrtare, gjatë xhirimeve kinematografike, gjatë marrjes së çmimeve Oscar. Më të relaksuar dhe më pak të impenjuar. U rezistojnë veshjeve, xhaketave, dhe këmishave, polo e t-shirt. Stil prej ku po frymëzohen shumë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet