Nata e Krishtlindjeve, ejani të festojmë jashtë!

Tirana sonte nuk fle. Në vigjilje të fetës së Krishtlindjeve Bashkia fton qytetarët të dalin për të festuar jashtë. Koncerti quhet “Krishtlindjet në Tiranë”. Në një natë feste, nën tingujt muzikore të orkestrës frymore do të luhen partiturat hite të këngëve të Kërshëndellave mes pjesëve: Noel, La Spangola, Sing–Sing, Feliz Navidad, Nata e qetë, Jingle Bang etj. Kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka ftuar të gjithë qytetarët të bëhen pjesë e koncertit. Mos humbisni sonte Tiranën! Koncerti fillon në oren 19:00. Merrni dhe fëmijët me vete, tha kryebashkiaku Veliaj.

Author
Hermes News

Redaksia

Lajme të ngjashme

Shkruaj një koment

0 Komentet