Nicole Kidman ribashkohet me vajzën e adoptuar

Pasi që Tom Cruise dhe Nicole Kidman u divorcuan në vitin 2001, ajo kishte fare pak kontakte me fëmijët e tyre të adobuar, Connor dhe Bella. Nicole nuk është parë më me ta që nga viti 2007 dhe kur Bella u martua në Londër në 2015, as Nicole as Tom ishin të pranishëm. Por sipas mediave botërore Bella ka nxjerrë një linjë të re feshjeje që e ka emëruar Bella Kidman Cruise. Nicole dhe vajza e saj kanë lënë pas çdo keqkuptim. Ajo është shprehur e kënaqur dhe shumë krenare që Bella ka vendosur këtë emër për linjën e saj të veshjeve. Marrëdhënia e tyre u prish kur Nicole në fjalimin esaj në emmy nuk i përmendi fëmijët e saj të adopuar por vetëm fëmijët e saj biologjik.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet