Prerja e flokëve, trendet vjeshtë 2020

Në përgjithësi, shtatori është muaji i fillimeve të reja. Pas një vere tjetër të nxehtë, ne kthehemi të merremi përsëri me jetën e përditshme. Rrezet e diellit, kripësia dhe fuqia e telefonit kanë sjellë një tendosje në shëndetin e flokëve, tani të lëmë hapësirë për rigjenerim.

Ka shumë lajme në lidhje me prerjet dhe ngjyrat këtë sezon. Ekspertët e industrisë e kanë pagëzuar trendin e kësaj vjeshte me një fjalëkalim të vetëm: "personalitetin". Trendi është që të rriten karakteristikat e dikujt dhe t'i jepet karakteri pa u frikësuar të guxosh. Këtu janë prerjet kryesore të flokëve të frymëzuara nga personazhet më të famshëm.

Për flokët e shkurtër must i ri është prerja pixie. Prerja pixie është e përshtatshme për ata që duan flokë të shkurtër, por pa prerje të veçantë. Një stil i rehatshëm, femëror, i butë që është në gjendje t’i japë ëmbëlsi fytyrës. Rekomandohet për ata me fytyrë ovale dhe të zgjatur. Megjithatë, nëse keni flokë të gjatë, është më mirë të zgjidhni një prerje më graduale dhe të shmangni tronditjen e kalimit nga të gjatë në shumë të shkurtër.

Për flokët e mesëm, trendi është bob i çrregullt. Bob është një klasik i shkëlqyeshëm i vjeshtës, veçanërisht nëse stilohet me onde dhe i çrregullt. Flokët në dukje të çrregullta, në fakt, magjepsin shumë dhe i japin prekje shtesë të personalitetit.

Këtu vjen shag për ata me flokë të gjatë. Çfarë është shag? Është një prerje që kthehet drejtpërdrejt nga vitet 70 dhe 80. Një medium i shkallëzuar dhe i çrregulluar që në vitet shtatëdhjetë inkuadronte fytyrën e të gjitha vajzave.

Modelet, në fund të fundit, vijnë dhe shkojnë, përse të mos i pastroni pak nga vitet 70-të të vjetra? Duke shtuar prekje të modernitetit të kohës sonë për një prerje që përmban gjithë hijeshinë e së kaluarës por që lë hapësirë për të gjitha risitë që bota moderne mund t'i japë asaj. Që të mos dalë nga moda.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet