Gazetari nga Shkupi, Destan Jonuzi flet për Hermesnews: ''Kriza politike në Shqipëri ka dy zgjidhje''

Kriza politike në Shqipëri ka dy zgjidhje, propozon gazetari shqiptar në Shkup Destan Jonuzi, në një prononcim për Hermesnews: "të shpërbëhet Parlamenti dhe të shkohet në zgjedhje të jashtëzakonshme (parakohshme), ose të formohet Qeveri teknike me një mandat të caktuar paraprak, e cila do të organizonte zgjedhjet. Qeveria mund te jete gjithpërfshirëse (të gjitha partitë parlamentare) ose Qeveri e përbër prej ekspertëve. Kjo e dyta do organizonte zgjedhje të cilat nuk do i jepnin argument asnjë faktori politik për ti kontestuar. Nga ana tjetër në valën e proceseve euro-integruese këto veprime vetëm se dëmtojnë këtë synim të Shqipërisë", tha ai.

Author
Hermes News

Redaksia

Lajme të ngjashme

Shkruaj një koment

1 Komentet

  1. AM  e Premte 22 Shkurt, 2019

    Zgjidhja e tretë, të futen ata që dolën e mos të bëhet preçedent djegia e mandateve se sa herë të duan partitë do e ushtrojnë të drejtën e "djegjes".