Makina e memories për byronë e hetimit

nga Luan Kurti

Amerikanët bashkë me Kerry-n paskan sjellë në Tiranë edhe makinën e së vërtetës. Sipas këngës së Ardit Gjebresë, të memories. “Makina e memories vrapon në kujtime....”. Pra, policët e byrosë do tregojnë për të shkuarën e tyre. Dhe makina do ta kuptojë kur rrehet për t’u dukur më i mirë nga ç’je. Specilaistët thonë se 85%, s’ta ha hakun. Ky 15% ta prish mendjen, krijon alibi. Se mund të thotë dikush nga të testuarit, makina më pati inat dhe ma futi. Domethënë ma nxiu biografinë. Kë besoni juve: makinën apo mua?! Se prandaj kemi “ditën pa makina”, se makina ta çon ambientin për lesh... jo robin...

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet