Balla, bastet drejtoheshin nga persona me precedentë penalë

Ka krijuar një debat në vend mbyllja e basteve, i cili sipas llogarive do të lënë pa punë rreth 7000 persona. Por socialistët mendojnë se ka shumë të mira se disavantazhe një vendin që dje u mor nga Parlamenti. Bastet kanë qenë biznesi më i madh në vend gjatë këtyre 25 viteve dhe drejtohej nga persona me precendetë kriminalë. “Ja pra, ku ndahen ata që seriozisht e kanë betejën me krimin dhe ata që krimin e kanë thjesht dhe vetëm një alibi për bashkëpunimin e tyre më të. Nuk është larg 2009-ta dhe Elbasani e di shumë mirë se si bashkëpunoi Lulzim Basha me persona me të shkuar kriminale, madje i nxori dhe nga burgu për t’i përdorur për intimidimin e socialistëve, për intimidimin e qytetarëve të Elbasanit”, tha kryetari i grupit parlamentar të PSsë Taulant Balla.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet