Beteja në Shkodër, e çdo shqiptari që nuk pranon padrejtësinë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha deklaroi sot se beteja në Shkodër është beteja e çdo shqiptari që nuk pranon dhunën, papunësinë dhe padrejtësinë.

Kryetari i PD-së Basha shton se qëllimi ynë është “t’i nxjerrim këta banditë dhe hajdutë nga institucionet, nga parlamenti, nga bashkitë e pushtuara dhunshëm, t’i nxjerrim nga lokalet dhe hotelet luksoze, t’i nxjerrim nga studiot e mediave të kapura, t’i nxjerrim nga ekonomia, e t’i çojmë para ligjit”.

“Tu vëmë prangat dhe t’i pastrojmë institucionet dhe rrugët e Shqipërisë, të pastrojmë ekonominë shqiptare nga këta banditë dhe hajdutë dhe t’ua kthejmë Shqipërinë njerëzve”, shprehet ai.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet