Bilal Kola, Kryetar i APD

Bilal Kola jep dorëheqjen nga kryetari i APD: na vodhën votat

Kryetari i partisë Aleanca popullore për drejtësi Bilal Kola ka shpallur sot dorëheqjen e parevokueshme. Lajmi u dha në Facebook."Në publikimin zyrtar të KQZ, pas kryerjes së proesit të ri-numërimit të disa kutive në Qarkun Tiranë, rezultoi që APD ishte subjekti i tretë më i dëmtuar nga vjedhja e votave... por ky fakt nuk mund të zhbejë rezultatin tejet të dobët si dhe përgjegjësinë personale që unë ndjej për këtë rezultat! Dëshiroj të falenderoj përzemërsisht gjithë votuesit e APD për besimin e dhënë", shkruan ai në Fb.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet