Brenda nëntorit fillon furtuna mbi foletë e krimit dhe korbat e KÇK-së

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se “brenda nëntorit fillon furtuna mbi foletë e krimit dhe korbat e KÇK-së”.

Rama informoi se sot e ka nisur ditën me grupin e punës për Ligjin Special kundër krimit të organizuar dhe masat kundër KÇK që po finalizohen në letër.

“Kur dal përditë, pse del përditë, pse del përditë, kur s’dal ca ditë çfarë ka që s’del përditë, historia e vjetër hip se të vrava, zbrit se të vrava”, tha Rama.

Kreu i Qeverisë informoi gjithashtu se po udhëton drejt Ohrit, ku nisin sot takimet për marrëveshjet e bashkëpunimit rajonal dhe nesër bëhet mbledhja e radhës ku janë ftuar të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor dhe partnerët europianë të nismave rajonale”.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet