Debati me qytetarët në Facebook: ''Zër nga ata që ke në krah''
Rama: ''do të dënojmë ata që kapen''

Aksioni i policisë i koduar TND do të jetë në mbështetje të qytetarëve, bëri të ditur kryeministri Edi Rama në Fb, gjatë një bashkëbisedimi me qytetarët. Ai ka ftuar qytetarët që të ndjekin shëmbullin e biznesmenes e cila denoncoi tre tatimorët, dhe pse ka patur prejt atyre që kanë qenë të pakënaqur: "Zër nga ata që ke në krah, nga ministrat e tu, kryebashkiakët e tu", i shkruan qytetari. "Llafet e tepërta fukarrallëk. Korrupsioni largohet me reforma dhe shteti ndërtohet me pjesë", ia kthen Rama, i cili pak ditë me parë kishte prezantuar prioritetet e 100 ditëve të para të qeverisjes.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet