Dekreti për ministrin e Jashtëm sot votohet në Kuvend

Pas përplasjeve të shumta për dekretin e zv.Ministrit Gent Cakaj në postin e ministrit të Jashtëm, Kuvendi do të votojë sot dekretin për shkarkimin e Bushatit dhe emërimin në vend të tij të Kryeministrit Rama. Po sot do të miratohet dhe projektvendimi për "caktimin e kryesive të komisioneve të përhershme të Kuvendit” dhe "anëtarësisë së komisioneve të përhershme të Kuvendit”. Dekreti i Ministrit Cakaj ka kaluar nëpër një erë debati, që çoi në përplasje institucionale ndërmjet qeverisë dhe presidencës.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet