Demokratët sot zgjedhin liderin e tyre

Hapet votimi për kreun e ri të PDsë. Dy kandidatët në garë Lulzim Basha dhe Eduart Selami. Votimi është hapur në orën 08:00 dhe mbyllet në orën 19:00. Janë 104.000 anëtarë që do të shprehen sot me votën e tyre. Janë rreth 73 komisione që do të monitorojnë këtë proçes. Zgjedhja e kryetarit do të bëhet në bazë të parimit një anëtar një votë. Ish deputeti Eduart Selami do të votojë në orën 10:00 në selinë qendrore. Lulzim Basha pritet të votojë rreth orës 10:30, por zyrtarisht nuk ka ende një orar të konfirmuar.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet

  1. Nini Arben Marku   e Shtunë 22 Korrik, 2017

    Kush eshte farse ne keto zgjedhje, patozi apo selami?