Denoncimi i Rudina Hajdarit: është mirë ta dini...

Deputetja e partisë Demokratike, Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzonte mandatin, kohët e fundit është vënë në shënjestër. Ajo pat deklaruar se vendimi për lënien e mandatit ishte terësisht individual dhe se ishte konsultuar me përfaqësues të Bashkimit europian dhe politikanë amerikanë. Ajo kohët e fundit ka vënë në dijeni faktorin ndërkombëtar mbi kërcënimin që ajo pretendon se ka marrë ditën e sotme për përjashtimin e saj nga PD, nëse nuk dorëzon mandatin. Sekretari i marëdhënieve me jashtë Gert Bogdani kishte deklaratuar se për deputeten Hajdari duhet të ishte ndjekur e njejta proçedurë si me deputetin e përjashtuar Myslim Murrizi. "Është mirë ta dini", tha Hajdari.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet