Email kërcënues Saimir Tahirit, ''tani është radha jote!''

TIRANE - Ministri i brendshëm shqiptar Saimir Tahiri është kërcënuar menjëherë pas ngjarjeve në Paris, nëpërmjet një emaili prej mbështetesve të Isis. "Tani është radha jote! Lufta e shenjtë kundër atyre të përfshirë në luftën kundër shtetit islamik ka filluar!" shkruhet në email. Për këtë ka filluar dhe një hetim. Qeveria shqiptare ka rritur forcat e sigurisë, veçanërisht afër ambasadave të huaja.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

2 Komentet

  1. iliri  e Hënë 16 Nëntor, 2015

    po po te gjithe do vrasin saimir tahirin hahahaha

  2. turi  e Diel 15 Nëntor, 2015

    pse sa politikane jane vra deri tani ???