Ja emrat e 3 deputetëve të LSI dhe 11 demokratët drejt mandatit

Orët e fundit kane dale tre emra që priten të marrin mandatin e deputetit të LSIsë, pas doreheqjes ne bllok te emrave në listë: emrat janë Ylli Shehu, Bora Panajoti dhe Ralf Gjoni, që mund të jenë prezent më Parlament, ndërsa nga opozita, mund ti zëvendësojnë njëmbëdhjetë emrat që vijnmë pas deputetëve që dhanë dorëheqjene. Lajmi nuk është konfirmuar ende zyrtarisht.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet