KE, zyrtarët e lartë nuk janë hetuar seriozisht

TIRANE - Raporti i brukselit për shqipërinë, denoncon nivelin e lartë të korrupsionit në vend. Dënohen vetëm të vegjlit. Dënimet në të gjitha nivelet janë të domosdoshme. Zyrtarët e lartë e arrestuar asnjëherë nuk janë gjykuar seriozisht, shkruajnë raporterët e KEsë. Pavarësia e institucioneve të përfshira në luftën kundër korrupsionit duhet të përforcohet. Aktualisht është nën trysninë e politikës. "Një numër rastesh të profilit të lartë, ku faktet për dyshime për veprime të paligjshme nga ana e zyrtarëve të lartë, gjykatësve, kryebashkiakëve dhe ish ministrave, ishin publikuar ne media, nuk u hetuan asnjëherë seriozisht" denoncon raporti.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet