Kandidatët, gati figurat e reja për zgjedhjet
PS, letër Lalles

Ndërsa opozita vazhdon me protestën, socialistët vazhdojnë të përgatiten për zgjedhje. Selia rozë ka kërkuar që Kryeprokurori Adriatik Llalla të zbatojë ligjin për dekriminalizimin, çfarë do të thotë të verifikojë figurat e reja që do të përfaqësojnë këtë forcë politike në zgjedhjet e 18 qershorit, pasi të gjithë kandidatët do të plotësojnë formularin e Vetëdeklarimit, sipas ligjit për dekriminalizimin. Më datë 29 Prill do të depozitohen në Komisionin qëndror të zgjedhjeve të gjitha listat e kandidatëve. Socialistët kanë kërkuar verifikim dhe për kandidatët aktualë që janë dhe në Parlament.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet