Tanja Fajon, Eurodeputete

Komisioni europian njeh progresin e Kosovës në luftën kundër krimit të organizuar

Raportuesja e Parlamentit europian Tanja Fajon, bën të ditur se Kosova i ka përmbushur kriteret për liberalizimine vizave, pas progresit të berë nga strukturat e drejtësisë në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Lajmi u nga e përditshmja Express. Fajon nuk dha detaje për kohën kur do të ndodhë liberalizimi i vizave, gjithsesi. “Marrëveshja për demarkacionin me Malin e Zi është ratifikuar në Kuvendin e Kosovës dhe sipas informative të mia, një progress i madh është bërë edhe sa i përket luftës kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”, ka thënë raportuesja. Sipas Fajon, tani Komisioni Europian duhet ta njohë progresin që është bërë shumë shpejt.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet