Edi Rama, Jean-Claude Juncer

Kriza politike, Rama kërkon zgjidhje në Bruksel

Kryeministri Edi Rama fluturoi sot për një vizitë zyrtare në Bruksel. Ai takon në orën 17.00 Shefen e diplomacisë Federica Mogherini dhe menjëherë më pas, Kreun e këshillit europian, Donald Tusk sidhe presidentin e KEsë, Jean-Claude Juncer. Vizita e Ramës vjen pak ditë para mbledhjes së Këshillit të ministrave të BEsë, më 18 Qershor kur Këshilli merr vendimin për hapjen ose shtyrjen e negociatave.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet