Partitë kërkojnë Vetting për politikën

Lëvizja socialiste për integrim ka kërkuar Vetting dhe për opozitën. kryetari i grupi të LSIsë Petrit Vasili tha se opozita kishte një platformë të gatshme për këtë. Lidhja e krimit me politikën ka qenë një ndër shqetësimet kryesore të Bashkimit europian, dhe arsyeja kryesore e moshapjes së negociatave me BEnë. “Shqipëria duhet pastruar një herë e mirë nga ky fenomen gërryes që ishte dhe shkaktari kryesor i mos hapjes së negociatave, duke e kthyer Shqipërinë në një regres”, tha Vasili.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet