Valë të tjera ndryshimesh në diplomacinë shqiptare

Gent Cakaj, de facto Ministër i Jashtëm i Shqipëria, ka kërkuar largimin e 20 diplomatëve shqiptarë të cilët nuk kanë kompetencat e duhura për të kryer detyrën. Ministri tha dje para Komisionit parlamentar të integrimit se diplomatët kishin tejkaluar sjelljet diplomatike. "Është përpjekje për të rritur performancën dhe reformë substanciale. Nuk bëhet fjalë për shkarkim. Disa do të transferohen dhe disa të tjerë do të lirohen", tha Cakaj, i cili shtoi se vala e lëvizjeve në dyert e diplomacisë shqiptare do të vazhdonte.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet