Ligji ''për teatrin'' shkon në Kuvend, Komisioni hedh poshtë Dekretin

Jemi pro ndërtimit të një Teatri të ri. Kështu u shpreh në fund të mbledhjes kryetari i Komisionit për veprimtaritë prodhuese, tregtinë dhe mjedisin Eduard Shalsi, menjëherë pasi u mor vendimi se Teatri duhet të prishet. Komisioni hodhi poshtë kështu dekretin e presidentit Ilir Meta. Relatori Ilir Beqaj tha më pas së Komisioni kishte qenë në komunikim të vazhdueshëm me Komisionin europian he se në relacion ishin reflektuar shqetësimet. Komisioni miratoi raportin vetëm më votat e mazhorancës, duke e dërguar në Kuvend ligjin për teatrin.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet