Cilët janë politikanët në listën e zezë të DASH?

E tha Kryeministri Rama dje në Kuvend, ndërsa sot flitet gjithnjë e më shumë për shpalljen si person të padëshiruar të ish Kryeministrit Sali Berisha dhe familjes së tij, nga Departamenti amerikan i shtetit (DASH). Flitet dhe për emra të tjerë që rrezikohen tu bllokohen vizat. Një listë me politikanë të të dyja kraheve, një pjesë e tyre deputet në Kuvendin e Shqipërisë. Ky bllokim lidhet me pengesën që iu bë Reformës në drejtësi nga ish kryeministri Berisha. Por jo vetëm reforma në drejtësi. Në listë ka dhe emra që kanë lidhje më grupe dhe afera kriminale. Informacioni deri tani nuk është konfirmuar ende zyrtarisht.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet