Llalla mbyll mandatin, mblidhet sot Komisioni Parlamentar i Ligjeve

Adriatik Llalla mbyll sot zyrtarisht mandatin e tij 5-vjeçar si kryeprokuror. Në vend të tij pritet të vendoset një kryeprokuror i përkohshëm. Sot në orën 11:30 do të mblidhet Komisioni Parlamentar i Ligjeve për të shpallur vendin vakant dhe për të ënisur procerurat për zëvendësimin me kryeprokurorin e përkohshëm. Sekretari i Përgjithshëm i Kuvendit dhe Shërbimi i Monitorimit të Institucioneve të Pavarura, i kanë dërguar Komisionit të Ligjeve nga një memo, ku shpjegojnë procedurat që do të duhet të ndiqen.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet