'Lokale 2019', partitë ende pa lista anëtarësh të KZAZve

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri, bashkohet me thirrjen e KQZ-së tek partitë politike për të paraqitur nominimet për anëtarët e Komisioneve të Zonave të Administrimit Zgjedhor. “Vonesat në propozimin e komisionerëve pengojnë trajnimin e tyre të duhur dhe, nga ana tjetër, rrezikojnë zhvillimin e procesit zgjedhor në përputhje me standardet ndërkombëtare”, shprehet OSBEE. Po ashtu, OSBEE shton se “Zgjedhja është rruga e vetme për pushtet dhe partitë politike janë përgjegjëse për besueshmërinë e zgjedhjeve në sytë e votuesve shqiptarë”.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet