"}

Ish nëndrejtori i FBIsë Mark Rossini shkruan se destabilizimi i Shqipërisë influencohet nga Rusia

Mark Rossini, ish nendrejtori i FBIsë amerikanë, shkruan një mesazh të fortë në Twitter duke bërë akuza të qarta për Rusinë, në destabilizimin e vendit të vogël Ballkanik. Protestat janë të ndikuara nga Moska, nëpërmjet Berishës. Hedh ''bombën'' në rrjet duke akuzuar Putin se do të shkatërrojë BEnë. Berisha dhe familja e tij kanë humbur fuqinë, por nëse ata e rimarrin pushtetin atëherë Putin do ketë influencë në Tiranë dhe Prishtinë. Putin merr qasje në portin e Adriatikut, sipas Rossinit. Këto revolta në Shqipëri kanë një qëllim të qartë, mos anëtarësimin e vendin në BE. Një anëtarësim do të pengonte daljen e Rusisë në Adriatik, sepse Gjermania nuk do ta lejonte. Zërat thonë se trazirat e fundit që përfshinë vendet e Ballkanit, janë të influencuera nga Rusia.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet