Mblidhet Parlamenti në orën 17.00: vota për buxhetin e Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Prokurorisë

Janë 57 deputetët e opozitës të cilët nuk pranojnë të përfaqësojnë elektoratin e djathtë brenda parlamentit dhe Komisioni qendror i zgjedhjeve ka hedhur sytë nga kandidatët e listave shumëemërore. Disa prej tyre kanë refuzuar ta marrin mandatin, të tjerë ende nuk janë shprehur për të, por nuk dihet nëse opozita e kishte parashikuar këtë zëvendësim të mundshëm. Tani kandidatët e rinj kanë afat 10 ditë për të vendosur. Në të njëjtën kohë ish deputëtët nuk gëzojmë më asnjë të drejtë si deputet, as privilegje dhe as rroga. Në të njëjtën kohë Kuvendi mblidhet sot pas anulimit të seancës së të enjtes. Në seancën e sotme pritet të miratohet struktura dhe buxheti i këshillit të lartë Gjyqësor dhe të Prokurorisë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

3 Komentet

  1. Shkëlzen Gjoçaj  e Mërkurë 27 Shkurt, 2019

    Edhe ti si shum shkrue nuk kan nevoj se kan tv surrlin e edit

  2. Erjon   e Mërkurë 27 Shkurt, 2019

    turp tashi e nxorren fytyren qe jane te binjte e enverit..

  3. toni  e Martë 26 Shkurt, 2019

    nje parlament pa opoziten nuk eshte parlament