Parlamenti mblidhet për projektligjet, deputetët flasin për Lëvizjen e dhjetorit. Ngjarja ka ndodhur para 25 viteve

Seanca e sotme e Kuvendit ka në rend dite diskutimin e dy projektligjeve: “Për mënyrën e ofrimit të shërbimeve publike në sportel në Republikën e Shqipërisë” dhe “Për regjistrimin e adresave të shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë”. Seanca pritet të përfshihet nga debatet mes palëve lidhur me zhvillimet e fundit politike në vend.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet