Meta: E vetmja zgjidhje janë zgjedhjet

Presidenti Ilir Meta ka deklaruar sot se e vetmja zgjidhje janë zgjedhjet.

Sipas Kreut të Shtetit, moszgjidhja i shërben vetëm pakicës që nuk njeh rotacion dhe nuk e do çeljen e negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Europian.

“E vetmja zgjidhje janë zgjedhjet. Pa zgjedhje nuk ka demokraci. Pa demokraci nuk ka drejtësi të pavarur. Pa të dyja së bashku nuk ka të drejta dhe ekonomi për të gjithë shqiptarët. Dhe as ndëshkim për politikanët”, është shprehur presidenti Meta.

Moszgjidhja, ka nënvizuar Meta, “i shërben vetëm pakicës që nuk njeh rotacion dhe nuk e do çeljen e negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Europian, pasi ka për të humbur gradualisht pushtetin e paligjshëm politik, ekonomik dhe mediatik”.

“18 tetori po afron”, ka theksuar presidenti Meta.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet