Grida Duma

''Muaji mars do të jetë një gong i madh sa i përket hapjes së negociatave''

Deputetja e PDsë, Grida Duma tha sot se: marsi do të jetë një gong i madh sa i përket hapjes së negociatave. "Disa gjëra lidhen me njëra-tjetrën. Muaji mars do të jetë një gong i madh sa i përket hapjes së negociatave, sa më shumë shtohet dështimi aq më shumë partnerët ndërkombëtare nuk duan që të ndalojë reforma në drejtësi. Policia e Shtetit ka nevojë që të rrisë efiçencën ndaj policisë. Sa realisht po ndiqet paraja për të shkuar të krimi? Pse Edi Rama vendosi ngritjen e kësaj force? Grupet kriminale me të cilat erdhi në pushtet krijuan një kaos. Kjo ngjarje nuk e ka sot gjenezën, por para 7 viteve arriti kulmin", u shpreh Duma. Sipas saj me ligjin Anti KÇK, synojnë të kapin edhe në këta të kapurit dhe ti mbajnë bashkë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet