Ndocaj kërkon kthimin e opozitës në Parlament, braktis seancat

Deputeti i mazhorancës Eduard Ndocaj dje mori mendimin të mos marrë pjesë në seancën plenare të parlamentit, ku u votuan dy komisionet e Vetting-ut. Arsyeja pse ishte bojkoti që opozita i bëri punimeve. Ai deklaroi gjithashtu se nuk do të marrë pjesë më, pa u rikthyer demokratët në Parlament. "Deputeti dhe kryetari i PBDKSH Eduart Ndocaj, bën me dije se nuk do të marrë pjesë (dje) në seancën plenare e nuk do të marrë pjesë në asnjë seancë pa u arritur kompromisi me opozitën...", shkruan dje deputeti në Facebook.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet