Berisha, super vjedhje: ''Ndrikulla'' ka fituar 92 tendera, ndër ta 56 pa garë, 11,3 miliardë Lek

Ish kryeministri Sali Berisha përmend emra ish ministrash, deputetësh dhe kandidatë për deputetë si dhe biznesmenësh të mëdhenj, përfitues të shumës kolosale. Pas raportit të Kontrollit të Lartë të Shtetit, i cili në raportin e vitit 2018 thekson se, vetëm në një vit është abuzuar me plot 1.7 miliardë euro, ish kryeministri Sali Berisha ka postuar listën me emrat e njerëzve pranë qeverisë Rama, që në 478 tendera kanë përfituar plot 134 miliardë lekë të reja.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet