Nis sot sesioni i ri parlamentar

Deputetët do të ndërpresin pushimet për t’ju rikthyer sot karrigevetë Parlamentit. Pavarësisht se data e çeljes së punimeve ishte data e sotme, ligjvënësit shqiptarë u takuan më 30 gusht në seancën e jashtëzakonshme për Vetingun. Ky sesion i ri parlamentar pritet të shoqërohet me debate të forta, si për Reformën në drejtësi por edhe për zgjedhjet në Dibër. Seanca e sotme do të nisë në 17:00, dhe në mes të bisedimeve do ët jetë edhe miratimi i proçesverbalit të 30 gushtit. Gjithashtu kryeparlamentari Meta do të njoftojë për projektligjet që do të diskutohen në komisione.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet