Opozita e tërheq Shqipërinë prapa, Mediu: BE nuk na do

Pas përfundimit të takimit që pati sot, opozita deklaroi nëpërmjet kryetarit të PRsë Fatmir Mediu se zgjedhjet e parakohshme, krijimi i një qeverie tranzit dhe largimi i kryeministrit Edi Rama janë kushte të panegociuara. Në të njëjtën kohë do të vazhdojnë dhe protestat në shkallë vendi. Në takim ishte e pranishme dhe kryetarja e Lëvizjes socialiste për integrim Monika Kryemadhi. "Është qartësuar tashmë edhe pozicioni i BEsë, që ka vendosur për të mos hapur negociatat dhe shtete të tjerë që po kërkojnë vendosjen e vizave”, tha Mediu.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet