PS-LSI, kërkon shtyrjen e regjistrimin deri në fund të muajit

Partia socialiste dhe Lëvizja socialiste për integrim iu drejtua me një kërkesë KQZsë, për shtyrjen e regjistrimit deri në fund të këtij muaji. Shkak u bë kërkesa e LSIsë për të pritur që opozita ti bashkohet këtij proçesi. Partitë e tjera të mazhorancës janë rregjistruar pranë Komisionit. Rama tha se koalicioni PS-LSI do të regjistrohet pranë KQZsë pas datës 26 Prill, duke qetësuar kështu aleatet e vet. "Koalicionin e konfirmojmë në çdo moment - kishte thënë Ilir Meta ditë më parë - por nuk mund të firmos në kushtet kur opozita është në rrugë dhe nuk firmos që të hyjë në zgjedhje".

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet