''Parimi kryesor i 4 viteve të ardhshme: më shumë me më pak në çdo aspekt''

Shqiptarët do të kenë një Qeveri më të vogël në numër për katër vitet e ardhshme. Efekt buxheti? Jo, efikasiteti. Kreu i mazhorancës tha se emrat nuk janë vendosur ende, por që deklaroi se do të ketë elementë të rinj, në përbërje. Gjatë një interviste televizive bëri të ditur se do të reduktohet numri i agjencive dhe inspektoriateve, duke eliminuar ato që nuk bëjne asgjë. "Do bëjmë një qeveri të vogël, do punojmë që të zvogëlojmë numrin e agjencive, inspektoriateve, drejtorive, duke u mundur të rrisim eficencën. Parimi kryesor i 4 viteve të ardhshme do të jetë: më shumë me më pak në çdo aspekt”, tha ai.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet